En ny vardag

Karln har kommit hem. Jag är inte ensam mer. Mini konstaterar emellanåt då karln är på jobb att han kommer hem idag, inte någon lång arbetsresa mer. Hon saknade honom så mycket på sommaren. Det gjorde vi nog alla. Inte minst jag. Nu började en helt ny vardag för oss, med två föräldrar som är med 100%, mig mycket ovant och jag tror jag behöver lite hjälp på vägen.
Jag steg igår in på min nya arbetsplats. Nu skall jag planera allt. Då det hela känns övermäktigt påminner jag mig själv om det viktigaste, eleverna. Jag får vara klasslärare för 22 underbara barn, varje personlighet får jag lära känna. Helt underbart.

Roxy har vuxit. Hon är en 16kg bjässe redan. Lite tråkigt då hon måste vara ensam på dagarna då vi är i skolan och på jobb men hon växer hela tiden och det blir lättare och lättare.

Jag tänkte försöka cykla de flesta dagarna till jobbet. 17km är det hemifrån till skolan. Ganska bra lenkki blir det, igår blev jag överraskad av ett ösregn som förföljde mig hela hemvägen men jag tänkte inte låta det störa mig. Det tar mig ungefär en timme att cykla till skolan, det får bli min egentid under dagen.

Jag skulle ladda upp en massa bilder men det får bli till en annan gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s